Predictive Index (PICA )TESTS PÅ DANSK

Dansk PICA (PLI / PI CI) øvelsestest på med omfattende feedback. Start træningen i dag, og du vil forbedre dig markant og komme et skridt tættere på drømmejobbet.

Test the talents testpakker er velegnet til alle virksomheder der bruger Predictive Index (PICA / PLI) tests, eksempelvis

OM Predictive Index (PICA / PLI) TESTS

PICA står Predictive Index Cognitive Assessment, tidligere hed testen både Predictive Index Learning Indicator (PI LI) og Professional Learning Indicator (PLI). Testen har et fast format med 50 spørgsmål der skal besvares på kun 12 minutter.

PI LI testen bruges af mange danske virksomheder til at vurdere kandidaters evner inden for numeriske, verbale og logisk (induktive) discipliner. 

Mere om PI LI (PLI) testene

Test the Talent tilbyder 5 danske test-sæt
PICA tests i høj kvalitet.
Du kan identificere dit niveau, så du ved om du vil klare den rigtige test
Du får uddybende feedback på hvert enkelt spørgsmål.
De bedste betingelser for at blive bedre

Gratis Predictive Index (PICA) test

Prøv en enkelt PI LI (PLI) test det er gratis og kræver ingen oprettelse.
Testen er på dansk og består af 25 spørgsmål på 6 minutter
Du får feedback på dit resultat med det samme.

Hvem bruger Predictive Index tests?

I Danmark bruges testen af mange kendte virksomheder som eksempelvis Mærsk, Ørsted, IKEA, Danske Bank, Saxo Bank, Flying Tiger og Salling Group.

Test The Talents tests er udviklet specifikt til at matche Predictive Index og til at hjælpe dig med at forbedre dig, uanset hvilken virksomhed du skal testes hos.

Første gang jeg, tog en PLI test, var jeg helt uforberedt. Jeg er ingeniør, og arbejder med beregninger dagligt, så det overraskede mig, at jeg ikke fik et bedre resultat bedre. Men da jeg for nylig var i spil til et management job, øvede jeg mig med Test The Talents tests, og jeg lagde min egen strategi for testen, hvor jeg fokuserede meget på udvalgte kategorier af spørgsmål, og mindre på andre. Jeg fik et resultat i den absolutte top, hvilket blev fremhævet til samtalerne – og jeg fik i øvrigt jobbet.

Predictive Index Cognitive Assessment Test struktur

En PICA (PLI) Test indeholder 9 typer spørgmål,  inden for 3 områder (Numerisk, Verbal og Logisk) med hver 3 under-kategorier.

Numeriske test

1. Numreserier

Du bliver præsenteret for en række tal, og skal derefter regne ud hvilke tal der er det næste logiske i rækken.

2. Laveste tal

Du bliver præsenteret for en række tal / udtryk, og skal udregne hvilke er det laveste

3. Matematisk problemer

Her bliver du præsenteret for en beskrivende tekst og en række tal. Og du skal på baggrund af teksten udregne det korrekt svar.

Verbale test

1. Analogi

Analogi betyder lighed / overensstemmelse, og opgaven her er vurdere hvordan ord forholder sig til hinanden.

2. Logiske slutninger

Du bliver præsenteret for nogle antagelser og en konklusion. Du skal så svare på om konklusionen er korrekt.

3. Antonymer

En antonym betyder modsætning eksempelvis: Varm / Kold eller Højrøstet / Fåmælt.

Du bliver præsenteret for en række mulige modsætninger til et ord, og du skal svare på hvilket ord der er korrekt.

Logiske / Induktive tests

I denne type klassiske logiske test er det dine evner i mønstergenkendelse der testes. Du ser en række figurer, og skal vurdere hvilken figur der enten er den næste logiske i rækken, mangler eller er hvordan figurer svarer til hinanden.

Dette gøres ved at lægge mærke til elementerne særskilt, herunder rammen af hovedfiguren, de enkelte elementeres placering, ændring i farver og antal mv. Se især på hvordan figurere skifter form og/eller flytter position. Derved vil du se hvilken logik der følges.

1. Figur lighed

Denne type skal du se på en række af eksempelvis 5 figurer og identificere hvilken der skiller sig ud fra de andre.

2. Logisk Analogi

Her bliver du præsenteret for et sæt på 2 figurer der skal ses som et før og efter figurer. Du skal identificere hvilken logik der bruges for at gå fra før til efter figuren. Dernæst skal du på en ny figur implementere den samme logik for at finde resultatet.

3. Induktiv ræssonement

Her ser du en række af figurer der ænder sig i et bestemt mønster, du skal indentificere hvilken der er den næste logiske i rækken.

PREDICTIVE INDEX (PICA ) Test strategi

Målet når du tager en Predictive Index (PICA) test, er at svare rigtigt på så mange spørgsmål som du kan. Da sværhedsgraden er relativt høj og tiden er meget knap, så er det ikke realistisk for langt de fleste at score i nærheden af 50 rigtige.

Husk på at et forkert svar trækker ikke ned, og de fleste virksomheder vil kun fokusere på din samlede score og ikke gå i dybden med dine svar, eller hvilke kategorier af spørgsmål du har klaret godt eller skidt.

Derfor kan de være en udemærket strategi at du får identificeret hvilke typer er spørgsmål du er god til og hvilke du er mindre god til. Så ved du hvad du skal øve på / eller hvilke spørgsmål du vil springe over eller bare hurtigt gætte mere eller mindre i blinde på.

Normalfordeling

Du skal regne med ca. at kunne svare rigtig på omkring 25 af spørgsmålene, for at ramme normalefordelingen. Det betyder at får du mindre end 25 rigtige ligger du  under gennemsnittet og får du mere end 25 rigtige er du bedre end gennemsnittet.

Køb adgang

5 x Predictive Index (PICA) test-sæt
200 testspørgsmål
Samtlige test-sæt er på dansk
Uddybende forklaring på alle opgaver
Point pr. kategori, så du kender dine styrker/svagheder
Adgangen til alle testene er gyldig i 90 dage.
De bedste betingelser for at blive bedre til Predictive Index (PICA) Test

HUSK, at vi giver dig pengene tilbage hvis du ikke ikke fuldt ud tilfreds med Test The Talents betalte tests!

© Copyright 2021 - Test The Talent - Disclaimer