PI COGNITIVE ASSESSMENT TESTS PÅ DANSK

Skal du testes i PI Cognitive Assessment (PLI / PI CI)? Her kan du få adgang til øvelsestests, samt dybdegående feedback til hvert enkelt spørgsmål. Start træningen i dag, og bliv markant bedre, så du kommer et skridt tættere på drømmejobbet.

Test the talents testpakker er velegnet til alle virksomheder der bruger Predictive Index (PICA / PLI) tests, eksempelvis

OM Predictive Index (PICA / PLI) TESTS

PICA står for Predictive Index Cognitive Assessment, tidligere hed testen både Predictive Index Learning Indicator (PI LI) og Professional Learning Indicator (PLI). Uanset hvilket af de førnøvnte navne, er der tale om den samme test. PICA Testen har et fast format med 50 spørgsmål, der skal besvares på kun 12 minutter.

PICA testen bruges af mange danske virksomheder til at vurdere kandidaters evner inden for numeriske, verbale og logiske (induktive) discipliner. 

Mere om PI LI (PLI) testene

Test the Talent tilbyder 5 danske test-sæt
PICA tests i høj kvalitet.
Du kan identificere dit niveau, så du ved, om du vil klare den rigtige test
Du får uddybende feedback på hvert enkelt spørgsmål.
De bedste betingelser for at blive bedre

Gratis Predictive Index (PICA) test

Prøv en enkelt PI LI (PLI) test det er gratis og kræver ingen oprettelse.
Testen er på dansk og består af 25 spørgsmål på 6 minutter
Du får feedback på dit resultat med det samme.

Hvem bruger Predictive Index tests?

I Danmark bruges testen af mange kendte virksomheder som eksempelvis Mærsk, Ørsted, IKEA, Danske Bank, Saxo Bank, Flying Tiger og Salling Group.

Test The Talents tests er udviklet specifikt til at matche Predictive Index og til at hjælpe dig med at forbedre dig, uanset hvilken virksomhed du skal testes hos.

Første gang jeg, tog en PLI test, var jeg helt uforberedt. Jeg er ingeniør, og arbejder med beregninger dagligt, så det overraskede mig, at jeg ikke fik et bedre resultat. Men da jeg for nylig var i spil til et management job, øvede jeg mig med Test The Talents tests, og jeg lagde min egen strategi for testen, hvor jeg fokuserede meget på udvalgte kategorier af spørgsmål, og mindre på andre. Jeg fik et resultat i den absolutte top, hvilket blev fremhævet til samtalerne – og jeg fik i øvrigt jobbet.

Predictive Index Cognitive Assessment Test struktur

En PICA (PLI) Test indeholder 9 forskellige spørgsmålstyper, inden for 3 områder (Numerisk, Verbal og Logisk) med 3 under-kategorier hver.

Numeriske test

1. Nummerserier

Du bliver præsenteret for en række tal, og skal derefter regne ud, hvilket tal, der er det næste logiske i rækken.

2. Laveste tal

Du bliver præsenteret for en række tal/udtryk, og skal udregne hvilket tal, der er det laveste

3. Matematiske problemer

Her bliver du præsenteret for en beskrivende tekst og en række tal. Og du skal på baggrund af teksten udregne det korrekt svar.

Verbale test

1. Analogi

Analogi betyder lighed/overensstemmelse, og opgaven her er at vurdere, hvordan ord forholder sig til hinanden.

2. Logiske slutninger

Du bliver præsenteret for nogle antagelser og en konklusion. Du skal svare på om konklusionen er korrekt.

3. Antonymer

Et antonym betyder modsætning eksempelvis: Varm og kold eller højrøstet og fåmælt.

Du bliver præsenteret for en række mulige modsætninger til et ord, og du skal svare på, hvilket ord, der er korrekt.

Logiske/Induktive tests

I denne type klassiske logiske test er det dine evner i mønstergenkendelse, der testes. Du ser en række figurer, og skal vurdere, hvilken figur, der passer ind på den måde, som spørgsmålet ønsker.

Dette gøres ved at lægge mærke til elementerne særskilt, herunder rammen af hovedfiguren, de enkelte elementeres placering, ændring i farver og antal mv. Se især på, hvordan figurere skifter form eller flytter position. Derved vil du se, hvilken logik, der følges.

1. Figur lighed

Denne type skal du se på en række af eksempelvis 5 figurer og identificere, hvilken, der skiller sig ud fra de andre.

2. Logisk Analogi

Her bliver du præsenteret for et sæt af 2 figurer. Sættet består af en figur før transformationen og en figur efter. Du skal identificere, hvilken logik, der bruges under transformationen. Dernæst skal du på en ny figur implementere den samme logik for at finde resultatet.

3. Induktiv ræssonement

Her ser du en række af figurer, der ænder sig i et bestemt mønster, du skal indentificere, hvilken, der er den næste logiske i rækken.

PICA – Ofte stillede spørgsmål

I gennemsnit får de fleste kandidater en score på 25, hvilket betyder, at du har svaret rigtigt på 25  ud af i alt 50 spørgsmål. For at være blandt de bedste kandidater skal du besvare mindst halvdelen af spørgsmålene korrekt, altså 25 rigtige. Hvis du får en score under 17, betragtes dette som en lavere score, og måske enda uden for normalområdet.

Prøv vores gratis PICA test, og se, hvordan du ville klare dig i en rigtig test.

Godt at vide: Lommeregnere er ikke tilladt i PI’s kognitive vurderingstest! Så forbered dig grundigt til din prøve for at give dig selv de bedste chancer.

Især hvis du søger en eftertragtet stilling, vil du sandsynligvis have mange konkurrenter, som skal tage den samme prøve. Så for at øge dine chancer for at komme videre til næste niveau i ansættelsesprocessen skal du skille dig ud fra de andre kandidater. Hvis du desuden viser, at dine kognitive færdigheder er stærke, vil det automatisk give et positivt billede hos virksomheden. Det viser, at du hurtigt kan lære nyt indhold og præstere under pres.

En PICA (PI-LI / PLI) test er altid opbygget på samme måde. Du har 12 minutter til at besvare 50 spørgsmål.

Testen indeholder spørgsmål om dine numeriske, verbale og logiske/induktive evner.

Det generelle niveau i en PI-test er meget højt, så det vil sandsynligvis ikke lykkes dig at besvare alle 50 spørgsmål.

Tip: Da det er et multiple choice spørgsmål, bør du gætte alligevel, hvis du ikke kender svaret. Det giver dig en vis chance for at opnå et endnu bedre resultat. Forkerte svar har ingen negativ indvirkning på din score.

Ja, det kan du. Med en grundig forberedelse vil du få lettere ved at besvare de udfordrende spørgsmål under tidspres, hvilket igen vil give dig betydeligt bedre resultater.

Brug Test The Talent’s testpakker og kom endelig tættere på dit drømmejob. Test The Talent-kunder forbedrer sig i gennemsnit med 76 %.

Udnyt muligheden for at gøre dig bekendt og tryg ved spørgsmålene, så du ikke går i panik i den rigtige test.

Derudover giver Test The Talent dig en vejledning til at løse de relativt udfordrende logiske testopgaver.

Det vil hjælpe dig med at forstå logikken og dermed besvare alle de logiske spørgsmål hurtigere. Dette vil også bidrage til et bedre testresultat.

PREDICTIVE INDEX (PICA ) Test strategi

Målet, når du tager en Predictive Index (PICA) test, er at svare rigtigt på så mange spørgsmål, som du kan. Da sværhedsgraden er relativt høj og tiden er meget knap, så er det ikke realistisk for langt de fleste at score i nærheden af 50 rigtige.

Husk på at et forkert svar trækker ikke ned, og de fleste virksomheder vil kun fokusere på din samlede score og ikke gå i dybden med dine svar, eller hvilke kategorier af spørgsmål du har klaret godt eller skidt.

Derfor kan det være en udmærket strategi, at du får identificeret, hvilke typer er spørgsmål, du er god til, og hvilke du er mindre god til. Så ved du hvad du skal øve på, eller hvilke spørgsmål du vil give et mere eller mindre kvalificeret bud.

Normalfordeling

Du skal regne med ca. at kunne svare rigtig på omkring 25 af spørgsmålene, for at ramme normalfordelingen. Det betyder, at får du mindre end 25 rigtige ligger du under gennemsnittet, og får du mere end 25 rigtige, er du bedre end gennemsnittet.

Køb adgang

5 x Predictive Index (PICA) test-sæt
200 testspørgsmål
Samtlige test-sæt er på dansk
Uddybende forklaring på alle opgaver
Point pr. kategori, så du kender dine styrker og eventuelle svagheder
Adgangen til alle testene er gyldig i 90 dage.
De bedste betingelser for at blive bedre til Predictive Index (PICA) Test

HUSK, at vi giver dig pengene tilbage, hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med Test The Talents betalte tests!

© Copyright 2023 - Test The Talent - Disclaimer