FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kontakt Test The Talent, hvis du har et spørgsmål, der ikke findes på listen.

Når du har gennemført købet, får du direkte adgang til test-produktet. En menu i toppen af websitet kommer frem ‘Mine Test’

https://testttalent.dk/mine-tests/

Derudover får du en e-mail med login og password til Test The Talent.  Vi sender mailen sekunder efter dit køb, men der kan være en forsinkelse hos din mail-udbyder. Så vent 5 minutter, for at være helt sikker på at mailen ikke kommer. Husk desuden at tjekke din spam-folder, da mailen i sjældne tilfælde kan havne der. Tjek desuden din ‘All mails’-folder.

Har du endnu ikke modtaget nogen mail, kan du forsøge at resette dit password til kontoen her

https://testttalent.dk/min-konto/lost-password/

Hvis du stadig ikke har fået adgang, så kontakt os. Så løser vi det hurtigt, så du kan komme igang med at træne.

Har du ved en fejl købt adgang til de forkerte tests, kan du kontakte os og få pengene returneret. Du kan stadig købe adgang til de ønskede tests.

ALLE køb hos Test The Talent er en engangbetaling, og IKKE et abbonement. Aftalen med, og adgangen til Test The Talent stopper automatisk efter 3 måneder. Hvis du ønsker fortsat at have adgang til testsene skal du købe adgang igen.

Hvis du har gennemført den gratis test, og indtastet dit navn og e-mail helt korrekt, så får du også en mail med testresultatet.

I visse tilfælde kan mailen ryge i din spam folder, eller uden om Inbox i Gmail. Hvis det forekommer, at du slet ikke har fået nogen mail noget sted, så skriv til os, så vi kan finde resultatet til dig.

Du er desuden mere end velkommen til at tage de gratis tests flere gange.

Alle tests hos Test The Talent kan tages så mange gange du vil. I dropdown menuen under ‘Mine test’ kan du finde din testhistorik. Her får du et overblikk over alle dine testforsøg, inklusiv score og detaljeret feedback til hvert enkelt spørgsmål.

Hvis du oplever problemer med, at en test ikke vil starte igen, og hopper dirkete til afslutningssiden, skyldes det sandsynligvis, at der er et igangværende forsøg. Du kan nemt cleare dette forsøg og starte forfra ved at genloade siden et par gange. Der kan måske være behov for en hard reset, ved at ‘clear cache’, dette gøres ved at taste CTRL + F5 og for mac: Command + SHIFT + R

Det kan man godt, men vær opmærksom på, at nogle spørgmål går igen i de forskellige testspakker. Hvis du ikke træner til en speficik test, men derimod ønsker generel testtræning, anbefales den generelle numeriske, logiske og verbale testtræning

I op til 14 dage efter du har købt adgang kan du få refunderet det fulde beløb for dit køb.

Vær opmærksom på, at en refundering betyder at din konto inklusive alle testresultater bliver lukket og slettet permanent.

Du skal skrive til os på [email protected]. Vi er nysgerrige efter at høre, hvorfor du ikke var tilfreds. Skyldes det, at du har fundet fejl, vil vi rigtig have detaljerne.

Vi kan ikke refundere det betalte beløb via mobilepay eller bankoverførsel, men kun via vores betalingsudbyder. Dette tager officielt 5-10 dage, men typisk går det hurtigere end det.

Øvelserne aktiverer og skærper de centre i hjernen, som skal bruges ved færdigshedsstest. Er du vant til at arbejde med matematik eller tunge data analyser, så vil du måske kun forbedre dig 20-30% på numeriske tests. Har du en mindre matematisk tung baggrund eller arbejder du ikke med analyser af tal til hverdag, så vil du ofte forbedre dig noget mere i træningsforløbet. Der er set eksempler på 90-100% forbedring. 

For de logiske tests ser vi markante forbedringer, som skyldes at en en del slet ikke har noget forudgående kendskab til disse tests, og træningen rykker derfor virkelig folks præstation fremad. 

Hos Test The Talent har vi undersøgt scoren for alle, der har taget de gratis tests, og sammenlignet med resultaterne fra de sidste tagne tests. I denne analyse så vi en forbedring på gennemsnitligt 76%.

Med lidt fokuseret arbejde, og forberedelse kan de fleste, uanset baggrund, opnå en høj score. 

Vi ved, at nogle virksomheder har en fast score, som alle ansatte som minimum skal opnå for at blive ansat, i specifikke roller. Det er dog ikke noget de officielt melder ud, da det for nogen kan virke lidt kontroversielt eller skræmmende. Det ser man oftest i videnstunge virksomheder. Men generelt, hvis du scorer meget dårligt, under normalområdet, kan det blive svært at få jobbet. 

Almindeligvis er der ikke en formel minimumscore, men testen bliver vurderet sammen med din baggrund og kvalifikationer og sammenlignet med de øvrige kandidaters resultater.

Et stærkt resultat i en færdighedstest er en stor hjælp til at lande jobbet, især hvis der er flere egnede kandidater, kan de, som har vist en særlig skarphed i forbindelse med testen, ende med at lande jobbet.

Vi ved også at selve testtræningen kan blive et emne til jobsamtalen, især hvis du opnår en meget høj score. Der vil blive talt om hvordan du gjorde, hvilken strategi du brugte, hvordan forbedrede du dig mv. Du vil give et indtryk af, at du er meget motiveret for jobbet, fordi du har lagt meget tid i at forerede dig, samt at du leverer, når du bliver stillet en stor opgave.

Vi ser også i mange virksomheder, at resultatet bliver gemt og på et senere tidspunkt kan blive brugt af managers og HR til at vurdere, om du er egnet til en forfremmelse.

Når du træner hos Test The Talent er alle tests du kan træne på dansk. Hvis du har behov for at træne på andre sprog tilbyder vi også træning på engelsk, tysk, svensk, og norsk, –  læs mere og køb adgang på de pågældende sites. 

Hvad angår selve den færdighedstest, som du skal tage i din rekrutteringsproces, så vælger du altid selv, hvilket sprog du ønsker at tage testen på. 

Det er klart en fordel at tage testen på dit modersmål, som formentlig er dansk, også selvom du er flydende på engelsk. Det vil især i verbale tests være en fordel, men du vil sikkert også være hurtigere til at forstå instruktioner og spørgsmålene i både numeriske og logiske tests. 

Selvom hele rekrutteringsprocessen er på engelsk, og hiring manager og HR taler engelsk, så kan du stadig tage testen på dansk, med mindre du specfikt bliver bedt om andet.

Desværre ikke, vi tilbyder kun øvelesetest til kandidater, der ønsker at forbedre sig til en kommende rekrutteringstest.

Artikler, der hjælper dig med at forbedre din test score

Børge Prien Test – Forsvarets Intelligensprøve

Forsvarets Intelligens Test, ofte omtalt som "Prien-testen",…
januar 25, 2024/af thomas

PPA (Personal Profile Analysis) fra Thomas International

PPA (Personal Profile Analysis) er en personlighedstest udviklet…
juni 7, 2023/af thomas

Saville Wave Personlighedstest

Saville Personlighedstest Wave® er en personlighedstest, der…
juni 7, 2023/af thomas

PAPI (Personality and Preference Inventory) personlighedstesten fra Cubiks/Talogy

Personlighedstesten PAPI (Personality and Preference Inventory)…
juni 7, 2023/af thomas

Predictive Index Behavioral Assessment – Personlighedstest

Predictive Index Behavioral Assessment (PIBA) er en videnskabeligt…
juni 7, 2023/af thomas

People Test Person (PTP) – Personligheds- og adfærdstest

Hvis du er en kandidat, der skal træne til en kommende PTP test,…
juni 7, 2023/af thomas

SHL OPQ32 personlighedstest

Occupational Personality Questionnaire (OPQ32) er et personlighedsvurderingsværktøj…
juni 7, 2023/af thomas

Mensa test forberedelse

Øv dig til din test hos Mensa
I dag findes der mange måder…
november 30, 2022/af thomas

Personlighedstests

Hvad er personlighedstests?
Personlighedstests er en form for…
december 8, 2021/af thomas

Hvad er en god SHL score ? 

Det er meget forskellige fra virksomhed til virksomhed, der bruger…
juli 5, 2018/af thomas

Få styr på de vigtigste regneregler

I de numeriske test er der få men gentagne regneregler, som…
juli 5, 2018/af thomas

Sådan forbedrer du din SHL test score

Vi har her samlet en top 4 over til hvordan du får øget din…
juli 5, 2018/af thomas
© Copyright 2023 - Test The Talent - Disclaimer