FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kontakt gerne Test The Talent hvis du har et spørgsmål, der ikke findes på listen.

Når du har gennemført købet , får du direkte adgang til test-produktet. En menu i toppen af websitet kommer frem ‘Mine Test’

https://testttalent.dk/mine-tests/

Derudover får du en e-mail med kontooplysninger (login og password) til Test The Talent.  Vi sender mailen sekunder efter dit køb,  men der kan være en forsinkelse hos din mail udbyder ift. modtagelse af  mailen. Så vent 5 minutter, for at være helt sikker på at mailen ikke kommer. (husk også lige at tjekke din spam  og hvis du bruger gmail så tjek din ‘all mail’ folder.

Har du slet ikke modtaget nogen mail, kan du forsøge at resette dit password til kontoen her

https://testttalent.dk/min-konto/lost-password/

Er der slet ikke noget der virker kan det være du har kommet til at skrive din e-mail forkert, kontakt os så løser vi det hurtigt, så du kan komme igang med at træne.

Vi kan desværre ikke manuelt ændre på adgangene når først du har købt. Men vi kan løse det ved at du køber adgang til de rigtige tests. Vi garanterer at vi refunderer dig  beløbet fra de tests du ikke skulle bruge. Kontakt os så løser vi det.

Hvis du har gennemført den gratis, og indtastet dit navn og e-mail helt korrekt, så får du også en mail med testresultatet.

I visse tilfælde kan mailen ryge i din spam folder, eller uden om Inbox i Gmail. Hvis det forekommer at du slet ikke har fået nogle mail nogle steder, så skriv til os.  Vi har mulighed for at finde den test og sende den til dig manuelt.

Du er også mere end velkommen til at tage af af de gratis tests en gang til.

Alle tests hos Test The Talent kan tage dem ligeså mange gange du vil, og du vil i menupunktet Mine Tests se en undermenu er hedder Test Historik. Her får du overblikket over alle dine testforsøg, inklusiv score og detaljeret forklaring (feedback) til hvert enkelt spørgsmål.

Hvis du oplever problemer med at en test ikke vil starte igen, og hopper dirkete til afslutningssiden, kan det være fordi der er et igangværende timet forsøg. Du kan nemt cleare dette forsøg og starte forfra ved at genloade siden et par gange. Der kan måske være behov for en hard reset / clear cache, dette gøres ved at taste CTRL + F5 og for mac: Command + SHIFT + R

Det kan man godt, men vær opmærksom på at nogle spørgmål går igen i de forskellige testspakker. Hvis du ikke træner til en speficik test, men derimod ønsker generel testtræning, anbefaler vi den generelle numeriske, logiske og verbale testtræning

I op til 14 dage efter du har købt adgang kan du få refunderet det fulde beløb for dit køb.

Vær opmærksom på at en refundering betyder at din konto inklusive alle testresultater bliver lukket og slettet permanent.

Du skal skrive til os på [email protected] Vi diskuterer det ikke med dig, men vil gerne høre om hvorfor du ikke var tilfreds, og skyldes det at du har fundet fejl, vil vi rigtig have detaljerne.

Vi kan ikke refundere det betalte beløb via mobilepay eller bankoverførsel, men kun via vores betalingsudbyder. Dette tager officielt 5-10 dage,  men typisk går det hurtigere end det.

Øvelserne aktiverer og skærper de centre i hjernen, som skal bruges ved færdigshedsstest. Er du vant til at arbejde med eksemopel matematik eller tunge data analyser, så vil du måske kun forbedre dig 20-30% på numeriske tests. Har du en mindre matematisk tung baggrund eller arbejder du ikke med analyser af tal til hverdag, så vil du ofte forbedre dig noget mere i træningsforløbet. Der er set eksempler på 90-100% forbedring. 

For de logiske tests ser vi markante forbedringer, som skyldes at en en del slet ikke har noget forudgående kendskab til disse tests, og træningen vil derfor virkelig rykke performance. 

Hos Test The Talent har vi undersøgt scoren for alle de som har taget de gratis tests, og holdt op imod de som har trænets sidste test. I denne analyse så vi en forbedring på 76%.

Med lidt fokuseret arbejde, og forberedelse kan de fleste, uanset baggrund, opnå en høj score. 

Vi ved at nogle virksomheder har en fast score, som alle ansatte som minimum skal opnå for at blive ansat, i specifikke roller. Det er dog ikke noget de officielt melder ud, da det for nogen kan virke lidt kontrovertielt. Det ser man oftest i videnstunge virksomheder. Men generelt hvis du score meget dårligt, under normalområdet, kan de blive svært at få jobbet. 

Almindeligvis er der ikke en formel minimumscore, men testen bliver vurderet sammen med din baggrund og kvalifikationer og sammenlignet med de øvrige kandidaters resultater.

Et stærkt resultat i en færdighedstest er et stort plus ift. at lande jobbet, især hvis der er flere egnede kandidater, kan de som har vist en særlig skarphed ift. et fremragende testresultat, blive vinderen.

Vi ved også at selve testtræningen kan blive et emne til jobsamtalen, især hvis du opnår en meget høj score. Der vil blive talt om hvordan du gjorde, hvilken strategi brugte du, hvordan forbedrede du dig mv. Du vil efterlade dig det indtryk at du er meget motiveret for jobbet, fordi du har lagt meget tid i at forerede dig, og også at du, når du bliver stillet en svær opgave, så leverer du varen.

Vi ser også i mange virksomheder at resultatet bliver gemt og på et senere tidspunkt kan blive brugt af managers og HR til at vurdere om du er egnet til en forfremmelse.

Når du træner hos Test The Talent er alle tests du kan træne på Dansk. Hvis du har behov for at træne på andre sprog tilbyder vi også træning på Engelsk, Tysk, Svensk, og Norsk, –  læs mere og køb adgang på de pågældende sites. 

Hvad angår selve den færdighedstest som du skal tage i din rekrutteringsproces så vælger du altid selv hvilke sprog du ønsker at tage testen på. 

Det er ALTID en fordel at tage testen på dit modersmål (Det er formentlig Dansk) også selvom du er flydende på Engelsk. Det vil især i verbale tests være en fordel, men du vil sikkert også være hurtigere til at forstå instruktioner og spørgsmål i både numeriske og logiske tests. 

Selvom hele rekruteetingspoceseen er på engelsk, og hiring manager og HR taler engelsk, så tage testen på Dansk, med mindre du bliver bedt specifikt om andet.

Artikler der hjælper dig med at forbedre test score

© Copyright 2023 - Test The Talent - Disclaimer