Om Test The Talent

Test The Talent er skabt for at gøre det nemt og gennemskueligt at forberede sig til en jobtest.

Vores mål er at give dig den bedst mulige træning, så du sikkert består job-testen og øger dine chancer for at lande drømmejobbet. Konkurrencen om topstillinger er benhård, og du bør øve dig på testen, uanset hvad din baggrund er. 

Test The Talent giver dig adgang til en række varierende test i forskellige sværhedsgrader, der matcher de test, du møder i rekrutteringsforløbet. En høj score i en færdighedstest kræver grundig forberedelse, men hvis du træner, så kan du opnå et fint resultat. 

Hvorfor skal man øve sig?

At træne hjernen er som at træne til et motionsløb. De fleste kan klare at løbe fem kilometer, men hvis du vil løbe dem hurtigt, så er du nødt til at træne. Med et struktureret træningsprogram, kan du fokuseret forberede dig på løbet, og du vil hurtigt forbedre dig. Erfarne løbere vil forbedre sig mindre end personer uden løbeerfaring, men alle vil forbedre sig.

På samme måde vil du efter at have trænet en færdighedstest som SHL, PI LI, Cubiks, Saville eller andre, kunne løse dem hurtigere og med færre fejl, da du lærer det tankesæt, som ligger bag spørgsmålene, og du bliver bekendt med de faldgruber, der er i spørgsmålene.

Det var et stykke tid siden, jeg havde arbejdet med de traditionelle regneregler, så jeg købte en SHL prøvetest for at være forberedt. I de første SHL tests fik jeg 10-12 rigtige, men efter at have kørt testforløbet igennem to gange, så forbedrede jeg min score til at ligge omkring 16-18 rigtige. Genopfriskning og rutine er vigtigt.

Første gang jeg, tog en PLI test, var jeg helt uforberedt. Jeg er ingeniør, og arbejder med beregninger dagligt, så det overraskede mig, at jeg ikke klarede det bedre. Men da jeg for nylig var i spil til et management job, øvede jeg mig med Test The Talents tests, og jeg lagde min egen strategi for testen, hvor jeg fokuserede meget på udvalgte kategorier af spørgsmål, og mindre på andre. Jeg fik et et resultat i den absolutte top, hvilket blev fremhævet til samtalerne – og jeg fik i øvrigt jobbet.

Forbered dig bedst muligt til de verbale og numeriske tests, som bruges hos blandt andet

© Copyright 2023 - Test The Talent - Disclaimer